Toncar en het Carona virus

27-03-2020 16:39
Toncar en het Carona virus-2020-03-27 16:39:29

Wij Zijn gewoon geopend! Wij werken volgens de regels van het RIVM.

Hallo Allemaal,

 Wij zijn gewoon geopend!!

Toncar volgt de richtlijnen van het RIVM om besmetting en verspreiding van het coronavirus zoveel als mogelijk te beperken of te voorkomen. 

Om het risico van besmetting of verspreiding van het coronavirus tussen relaties en medewerkers te voorkomen heeft Toncar de volgende maatregelen genomen:

  1.  Medewerkers van Toncar zullen geen handen schudden en een gepaste afstand houden.
  2.  Voor het uitgeven van leenauto’s/verkoop auto’s. worden zij ontsmet op delen waar handcontact is geweest.
  3.  Tijdens afleveringen/proefritten zullen wij uitleg buiten de auto geven.
  4.  Receptiemedewerkers en werkplaatstechnici zullen geen proefritten uitvoeren gezamenlijk met klanten.
  5.  Klantenauto’s en sleutels worden ontsmet bij aanname aan de werkplaatsreceptie en voordat de monteur aan zijn werkzaamheden begint
  6.  Aan de balie kan niet meer met contant geld worden afgerekend.
  7.  Indien u niet kan komen, kunnen wij ( in een straal van max 5 km) de auto voor u ophalen. In overleg zal dan de sleutel ergens neergelegd worden zodat er afstand gehouden kan worden, maar wij wel de auto in ontvangst kunnen nemen.
  8.  Tot 1 juni zijn wij op zaterdagen gesloten

 Daarnaast willen wij het risico op besmetting tijdens het wachten op uw auto bij ons in de wachtruimte tot het minimum beperken. Dit willen wij doen door de showroom- en werkplaatsbezoeken zoveel als mogelijk te reguleren en te verspreiden over de dag. Daarom hebben we besloten de werkzaamheden die normaal gesproken zonder afspraak door ons worden verricht nu ook op afspraak in te plannen.

 Tot slot zullen wij van u als klant hetzelfde vragen als van onze medewerkers, hetgeen betekent dat we u verzoeken, in lijn met het RIVM advies, bij (verkoudheids)klachten en/of hoesten onze locaties niet te bezoeken. 

Wij hopen en vertrouwen op uw begrip hiervoor, conform de oude wijsheid: ‘Better safe than sorry’. Van uw kant mag u van Toncar verwachten dat onze medewerkers alle inventiviteit aan de dag zullen leggen om de dienstverlening en de zakelijke contacten voort te zetten op het hoge niveau dat u van ons gewend bent.